Δημοσιεύθηκε στην Ιστορία

Επίσκεψη στο Θεματικό πάρκο «Ηρακλής- Οι 12 άθλοι «

Οι εντυπώσεις μου από την εκδρομή

Στην εκδρομή που πήγα με την τάξη μου, το  Β2, ήταν πολλές οι εντυπώσεις μου. Μου άρεσε πάρα πολύ ο Κέρβερος που μούγκριζε. Μου άρεσε επίσης έξω που υπήρχε μία αυλή και είχε μερικά παιχνίδια για παιδιά. Πέρασα υπέροχα και θέλω να ξαναπάω εκδρομή.
Κατερίνα

Στο θεματικό πάρκο του Ηρακλή στη Λάρισα πήγα με τους συμμαθητές μου. Στον εξωτερικό χώρο μου άρεσαν τα παιχνίδια που είχε και περισσότερο ο γιγάντιος ελέφαντας. Μέσα μου έκανε εντύπωση  η Λερναία Ύδρα, το ελάφι της Άρτεμης και η ζώνη της Ιππολύτης. Θα πήγαινα και τρίτη φορά, ήταν όλα τέλεια.
Βίκυ

Εμένα μου άρεσε το λιοντάρι, το άλογο που έτρωγε ανθρώπους, ο Κέρβερος, οι Στυμφαλίδες όρνιθες, η σκακιέρα με τα μεγάλα πιόνια και τα παιχνίδια.
Μίλτος

Το μουσείο  έχει μια τεράστια Λερναία Ύδρα. Είχα δει τον Κέρβερο και μου έδωσαν ένα σπαθί για να τον σκοτώσω. Και το πιο ωραίο ήταν το λιοντάρι της Νεμέας.
Δημήτρης Σ.

Εμένα μου άρεσε το λιοντάρι γιατί είχε κόκκινα μάτια που φώτιζαν. Μου άρεσε πολύ και θέλω να ξαναπάω με τους γονείς μου.
Δήμητρα

Εμένα μου άρεσαν όλα, αλλά περισσότερο μου άρεσε το λιοντάρι της Νεμέας και ο Κέρβερος. Το αγαπημένο μου, όμως, ήταν το ελάφι της θεάς Άρτεμης γιατί είχε χρυσά κέρατα και έτρεχε πολύ γρήγορα. Μου άρεσαν πολύ τα παιχνίδια έξω και τα ζαχαρωτά που ήταν χρωματιστά.
Μάγδα

Μου άρεσε πολύ ο Κέρβερος και η Λερναία Ύδρα, αλλά περισσότερο μου άρεσε που είχα τους φίλους μου, αγόρια και κορίτσια.
Παναγιώτης

Εμένα μου άρεσε η Λερναία Ύδρα και το λιοντάρι της Νεμέας. Ήταν όμως λίγο τρομακτικό γιατί έμοιαζε σαν να είχε πόλεμο.
Αρετούλα

Εμένα μου άρεσε ο Κέρβερος που έβγαζε καπνό. Μου άρεσε το ελάφι της Άρτεμης. Το σκάκι που ήταν έξω και έπαιξα.
Αθανασία

Μου άρεσε το τεράστιο σκάκι και τα παιχνίδια που είχε έξω. Μου άρεσε η φωτογραφία που βγάλαμε, οι Στυμφαλίδες Όρνιθες,  η Λερναία Ύδρα, ο ταύρος της Κρήτης, τα άλογα που τρώγανε ανθρώπους, οι Αμαζόνες, ο Κέρβερος και ο δέκατος τρίτος άθλος. Ήταν υπέροχα και θέλω να ξαναπάω.
Δημήτρης Π


Μου άρεσε το μουσείο όπου είδα πολλά, όπως το λιοντάρι και τον Κέρβερο και μου άρεσε στο λεωφορείο που ακούσαμε μουσική και τραγούδια.
Μαρία

Μου άρεσε πάρα πολύ η Λερναία Ύδρα γιατί ήταν πολύ μεγάλη και είχε πολλά κεφάλια και είχε  δύο λαιμούς χωρίς κεφάλια.
Ηλιάνα


Μου άρεσαν πολύ όλα, αλλά πιο ωραία ήταν η παιδική χαρά με τα παιχνίδια. Μου άρεσε το σκάκι και έπαιξα με αυτό. Ήταν και ένα άλογο που πηδούσε ψηλά.
Χρύσα

Πιο πολύ μου άρεσε ο Κέρβερος,  το λιοντάρι της Νεμέας και το άλογο που  τρώει ανθρώπους.
Αριστοτέλης

Εμένα μου άρεσε ο Κέρβερος γιατί έχει μεγάλη ουρά μουγκρίζει δυνατά.
Θωμάς


Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ο Κέρβερος με τα τρία κεφάλια. Το άλλο που μου άρεσε ήταν το λιοντάρι της Νεμέας. Και το τελευταίο ήταν ο ταύρος της Κρήτης.
Βασίλης

Μου άρεσε ο Κέρβερος γιατί φαινόταν σαν αληθινός.
Ήταν πολύ ωραία!! ΣτέλλαΜου άρεσε που είχε ένα τεράστιο σκάκι,  μα πιο πολύ μου άρεσε ο Κέρβερος που μούγκριζε. Μου άρεσε πάρα πολύ και θέλω να ξαναπάω.
Απόστολος


Συντάκτης:

Παίζω και μαθαίνω...